Εκδόσεις Μένανδρος

 1. Οργανισμός
 2. Αθήνα
 3. Έλληνες παραγωγοί, διαθέτες και εκδότες έργων
  1. Οι εκδόσεις «Μένανδρος» ιδρύθηκαν με διαχρονικό στόχο την ανάδειξη και διάδοση του πολιτισμού και της ιστορίας μας, όχι μόνο σε ελληνικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

   Μετά από μακρόχρονη πορεία στον εκδοτικό χώρο, διαθέτουμε πλέον τη μέγιστη εμπειρία και τεχνογνωσία στη δημιουργία ποιοτικών εκδόσεων όλων των ειδών, όπως ιστορικών λευκωμάτων, λογοτεχνικών συγγραμμάτων, ομοιογραφικών ανατυπώσεων, ημερολογίων, καθώς και tailor made αφιερωμάτων, που μας αναθέτουν εταιρείες, με σκοπό την παρουσίαση όλης της επαγγελματικής τους πορείας.

   Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχουμε την αποκλειστική διάθεση των εκδόσεων της Εθνολογικής και Ιστορικής Εταιρείας της Ελλάδος.

   Η συγγραφική μας ομάδα, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες, πανεπιστημιακούς, ακαδημαϊκούς, καθώς και ειδικούς επιμελητές και μεταφραστές κειμένων, αποτελεί εγγύηση για τα άρτια και επιστημονικώς εμπεριστατωμένα βιβλία μας. Επιπλέον, το τμήμα του δημιουργικού, οι ειδικοί τεχνικοί, οι φωτογράφοι και οι γραφίστες εξασφαλίζουν την άριστη τυποτεχνική εικόνα των εκδόσεών μας.

   Από την ιστοσελίδα του εκδότη
 4. Επίσημη ιστοσελίδα
 5. Original: AltSol Company - Rules: RDA